Habitare 13.-17.9.2023

Habitare 13.-17.9.2023

Löydät meidät Iskun osastolta 7k128.

Suomen suurin ja mielenkiintoisin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma Habitare järjestetään jälleen Helsingin Messukeskuksessa. Tänä vuonna teemana on Yhdessä / Together.

Osastollamme

 

Osastollamme pääset tutustumaan laajaan Isku-mallistoomme, sillä sieltä löydät niin ilmavat AIR, AIR+100 ja AIR+120 -mallit sekä mukavan pehmeän COMO-divaanisohvan ja rennon LOW-kulmasohvan.

Messuilla pääset tutustumaan uutuus-sohviimme Magnumiin ja Minoon. Sohvien suunnittelussa voimansa ovat yhdistäneet jälleen firmamme isä ja poika -kaksikko, eli Markku ja Riku Karjalainen. Heidän aikaisempi yhteistuotantonsa Block-moduulisohva löytyy omasta verkkokaupastamme.

MAGNUM

Magnum suunniteltiin muhkeaksi ja matalaksi sohvaksi, jonka pehmeys korostuu niin istuintuntumassa kuin pyöreässä muotokielessä. Modulisohvana sen paloista voi koota erilaisia sohvakokonaisuuksia. Osastollamme Magnum on esillä kahden modulipalan sohvana, joka on verhoiltu pehmeän pörröisellä uutuuskankaallamme Teddyllä.

MINO

Mino on hauskannäköinen sohva, jossa ohut ja ilmava istuinosa yhdistyy paksuihin käsinojiin antaen sille sen omanlaisen ulkonäön. Messuhallissa esillä oleva Mino on verhoiltu luonnonkuituisella pellava-puuvillaisella Linnea-kankaalla.

 

 

KANGASMALLISTON UUTUUDET

 

Messuilla on mahdollista tutustua myös suositun pellava-puuvillaisen Linnea-kankaamme uudistuneeseen värikarttaan ja uuteen pörröiseen tulokkaaseen Teddy-kankaaseen.

 

 LINNEA

TEDDY

 

LÖYDÄT MEIDÄT HABITARESTA ISKUN OSASTOLTA 7K128