Uusilla irtopäällisillä saat ehostettua vanhan sohvasi vaivattomasti uudenveroiseksi tai muutettua olohuoneen ilmettä vaikkapa vuodenaikojen mukaan. Irrotettavan verhoilun ansiosta voit myös huoletta kokeilla rohkeampaa väritystä tai kuosia sohvaasi.

Koska verhoillun tuotteen valinnassa oikealla kangasvalinnalla on tärkeä rooli, lähetämme maksutta näytteitä verkkokauppamme valikoimaan kuuluvista kankaista suoraan kotiisi. Näin kangasvaihtoehtoihin ja väreihin tutustuminen onnistuu omalta sohvalta käsin. Jälleenmyyjiemme luona pääset tutustumaan laajempaan kangasmallistoomme. Verkkokaupan kankaiden esittelyn löydät täältä ja tilauslomakkeen löydät täältä.

ISKU-MALLISTON TUOTTEET

Isku-mallistomme on myynnissä yksinoikeudella Iskussa, joten halutessasi uusia päällisiä mm. Air-, Como-, Elle- tai Low- sohviin löydät ne Iskun myymälöistä kautta maan.

ISKU-MALLISTO
ISKUN MYYMÄLÄT

DECO-MALLISTON TUOTTEET

Löydät Deco-mallistomme irtopäälliset verkkokaupastamme sekä Deco-malliston jälleenmyyjiltä. Mikäli haluat irtopäälliset muihin kuin verkkokaupassa oleviin Deco-mallien kokoonpanoihin, niin voit ottaa yhteyttä meihin palautelomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info@htcollection.com

VERKKOKAUPAN VALIKOIMA
DECON JÄLLEENMYYJÄT

MALLISTOSTA JO POISTUNEET TUOTTEET

Lupauksemme mukaisesti säilytämme mallistosta poistuneiden tuotteidemme kaavoja vähintään 10 vuotta. Joten vanhankin sohvan pystyy uudistamaan uusilla irtopäällisillä.

PÄÄLLISTEN IRROTUS

Kaikissa HT Collection-sohvissa on irrotettava ja pestävä* päällinen.

*pesu ei koske nahkaverhoilua

Tyynyjen päällispusseissa on vetoketjut ja sohvien rungoissa on tarrakiinnitys. Joissakin malleissa tulee ensin irrottaa tuotteen jalat ennen kuin rungon päällinen voidaan riisua.

Riisu rungon päällinen avaamalla ensin tarrat tuotteen pohjasta. Tuotteen rungossa on liukas valkoinen nailonkangasverhoilu, joka helpottaa päällisen irrottamista ja takaisin laittamista.

Nosta päällisen helmat runkoa pitkin ylöspäin, vuoron perää joka kulmasta vähän kerrallaan, niin että päällinen samalla kääntyy nurin päin (2).

Kun tuote on pesty ohjeiden mukaisesti, pujota rungon päällinen päinvastaisessa järjestyksessä takaisin paikalleen (3). Tämä tulee tehdä mielellään, kun päällinen on vielä hieman kostea pesun jäljiltä. Rungon päällisen irrottaminen ja päälle laittaminen onnistuu yksinkin, mutta on huomattavasti helpompaa kaksin.