VASTUULLISUUS

HT Collection - Vastuullisuus -  Mielestämme pitkäikäinen sohva on ekologinen sohva. Sohviemme perustana on massiivipuusta ja tukevasta koivuvanerista valmistetut kestävät rungot.

KESTÄVIÄ TUOTTEITA...

Mielestämme pitkäikäinen sohva on ekologinen sohva. Sohviemme perustana on massiivipuusta ja tukevasta koivuvanerista valmistetut kestävät rungot. Runkoon kiinnitettäväksi olemme valinneet vahvasta metallista valmistetun no-sag jousituksen, joka pitää saman istuinmukavuuden tuotteen käyttöiän ajan. Tämän ansiosta voimmekin antaa tuotteillemme 10 vuoden runkotakuun.

Tuotteidemme selkä-, istuin- ja käsityynyissä on käytetty laadukkaita täytemateriaaleja, jotka pysyvät hyvinä pitkään. Käyttöikää lisää se, että kaikkien tyynyjen sisäpusseissa on vetoketjut, jotka mahdollistavat täytteen lisäämisen tarvittaessa.

Kaikissa verhoilutuotteissamme on kokonaan irrotettavat päälliset. Tämä tekee puhtaanapidosta helppoa ja vaivatonta, sekä mahdollistaa päällisten vaihtamisen esimerkiksi sisustuksen tai vuodenajan vaihtuessa. Säilytämme tuotteidemme kaavoja vähintään 10 vuotta tuotannosta poistumisen jälkeen, joten irtopäällisiä saa myös mallistosta poistuneisiin sohviin ja nojatuoleihin.

HT Collection - Vastuullisuus - Perheyrityksemme on valmistanut korkealaatuisia käsintehtyjä huonekaluja Hollolassa jo yli 60 vuoden ajan.

...SUOMESTA...

Perheyrityksemme on valmistanut korkealaatuisia käsintehtyjä huonekaluja Hollolassa jo yli 60 vuoden ajan. Samaan tähtäämme myös seuraavat 60 vuotta. Meille on tärkeää ylläpitää suomalaista huonekalu- ja puukäsityön osaamista, sekä mahdollistaa jatkossakin sen pysyminen ja kehittyminen kotimaassamme. Säilyttämällä tuotantomme Hollolan tehtaallamme pystymme myös varmistamaan tuotteidemme korkean laadun sekä tuotantoprosessimme vastuullisuuden.

HT Collection - Vastuullisuus - Tuotteissamme käytetty höyhen on elintarviketeollisuuden sivutuotetta, eli höyheniä ei ole nypitty eläviltä linnuilta. Vaadimme höyhentäytteen tuottajalta RDS-sertifikaatin

...KESTÄVÄLLÄ TAVALLA TUOTETTUNA

Tuotteissamme käytetty höyhen on elintarviketeollisuuden sivutuotetta, eli höyheniä ei ole nypitty eläviltä linnuilta. Vaadimme höyhentäytteen tuottajalta RDS-sertifikaatin varmistaaksemme, että höyhen on eettisesti tuotettua. Kaikki sohvamme ja nojatuolimme saa myös PET-kierrätysvanutäytteellä, joka sopii hyvin niille, jotka eivät halua käyttää eläinperäisiä tuotteita.

Haluamme tarjota asiakkaillemme ympäristöystävällisiä verhoiluvaihtoehtoja. Kangasvalikoimastamme löytyykin laaja valikoima kankaita, joiden tuotantoprosessille on myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Valikoimasta löytyy myös kankaita joiden valmistuksessa on hyödynnetty kierrätysmateriaaleja.

Pyrimme tuotekehityksessämme löytämään uusia ratkaisuja, joilla voimme minimoida kemikaalien käyttöä. Esimerkiksi Air-sohvamme valmistuksessa on minimoitu liiman käyttö ompelemalla rungon pehmuste hupuksi ja nitomalla se kiinni liimauksen sijaan. Kangasmallistostamme löytyy myös luonnostaan paloturvallisia villaisia kankaita, joiden teho perustuu villan luontaisiin ominaisuuksiin syttyä heikosti ja sammua itsestään.

Muita esimerkkejä vastuullisuustyöstämme

EU:n vipuvoimaa EU:lta hankkeen logo

HTC:n kehittäminen ja kilpailuetujen kirkastaminen

Kestävää kasvua ja työtä 2014 – 2020

Osallistumme vuosina 2021-2022 Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) rahoittamaan hankkeeseen, jonka tarkoituksena on Pk-yritystoiminnan vahvistaminen erityisesti digitalisaation ja vihreän talouden näkökulmasta.

Hankkeen aikana kehitetään yhtiön digitaalista liiketoimintakokonaisuutta sekä kirkastaan yhtiön kilpailuetuja ja kehittään kiertotalousperiaatteita yrityksen koko toimintaa kattavaksi.

KOHTI MATERIAALITEHOKKAAMPAA TUOTANTOPROSESSIA

Osallistuimme syksyllä 2020 LAB-ammattikorkeakoulu Oy:n toteuttamaan sMARTTA-älykkäällä toimintatavalla materiaalitehokkuutta pk-sektorille-hankkeeseen. Hankkeen tavoitteena on pienentää Päijät-Hämeen talouden hiilijalanjälkeä ja edistää päijäthämäläisten pk-yritysten materiaalitehokkuutta ja kilpailukykyä.

Osana hanketta Air ja Como sohvamallien tuotantoprosessille toteutettiin materiaalikatselmus, jossa selvitettiin tuotekohtaisesti tuotantoon tullutta materiaalivirtaa sekä syntyneen hävikin määrä. Materiaalikatselmus rajattiin koskemaan Air- ja Como-sohvan tuotantoprosesseja, sillä nämä vastaavat noin 80% vuosittaisesta tuotantovolyymistamme.

Materiaalikatselmuksen avulla saatiin parempi kokonaiskuva tuotannon materiaalivirroista ja tunnistettiin ne tuotantoprosessien vaiheet, joissa voidaan vähentää materiaalien käyttöä, syntyvän jätteen määrää sekä ympäristöhaittoja. Katselmuksen perusteella tunnistettiin konkreettisia toimenpiteitä, joita on jo ryhdytty toteuttamaan materiaalihävikin pienentämiseksi.

WWF YSTÄVÄYRITYS

Olemme olleet ympäristöjärjestö WWF:n ystäväyrityksenä vuodesta 2017 lähtien. Ystäväyrityksenä tuemme WWF:n työtä vuosittaisella yrityslahjoituksella ja tätä kautta pyrimme omalta osaltamme tukemaan pitkäjänteistä ympäristönsuojelutyötä sekä Suomessa että maailmalla.

PUHDASTA SÄHKÖÄ

Hollolan tehtaalla ja toimistolla käyttämämme sähkö on 100% kotimaisella tuulivoimalla tuotettua. Tuulivoima on uusiutuva ja päästötön energianlähde, ja siksi ympäristöystävällinen valinta.

Teemme ilmastotyötä -ilmastokumppanuusmerkki

HOLLOLAN ILMASTOKUMPPANUUS

Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme ilmaston hyväksi. Siksi lähdimme mukaan Hollolan kunnan ja Päijät-Hämeen liiton yhteiseen Ilmastokumppanuus-hankkeeseen.