Haluamme tuotteidemme kestävän pitkään käytössä. Olemmekin valjastaneet tähän koko tuotekehityksemme huolellisesta suunnitellusta aina korkealaatuiseen valmistukseen ja jälkihuoltoon asti. Kaikki verhoilutuotteemme valmistetaan käsityönä laadukkaista materiaaleista, sinulle räätälöidysti.

RUNKO

Käytämme tuotteidemme rungoissa laadukasta massiivipuuta ja koivuvaneria. Runkoon kiinnitettäväksi olemme valinneet kestävän ja vahvasta metallista valmistetun no-sag jousituksen, joka pitää saman istuinmukavuuden koko tuotteen käyttöiän ajan. Nämä laadukkaat materiaalit ovat tuotteidemme perusta.

Tarkkaan harkittujen materiaalien sekä huolellisen suunnittelun ja valmistuksen ansiosta pystymme antamaan tuotteillemme 10-vuoden runkotakuun.

KANKAAT

Kankaat ovat sohvan näkyvin ja myös kovimmalle kulutukselle joutuva osa. Panostamme yksilöllisen ja laadukkaan kangasmalliston kokoamiseen ja siksi ostammekin kankaamme suoraan Euroopan parhailta valmistajilta, pääosin Italiasta ja Espanjasta. Olemme valinneet mallistoomme parhaat kankaat eri käyttötarpeita silmällä pitäen. Päällisvalikoimastamme löydät vaihtoehtoja teknisistä kankaista aina 100% luonnonmateriaaleista valmistettuihin kankaisiin.

HT Collection -kangasmallisto löytyy tehtaaltamme Hollolasta. Näin voimme taata asiakkaillemme nopeat ja varmat toimitukset.

PÄÄLLISET

Leikkaamme kaikki verhoilutuotteidemme päälliset käsityönä kaavoista ja näin varmistamme tilausten yksilöllisen käsittelyn.

Säilytämme tuotteidemme kaavoja vähintään 10 vuotta sen jälkeen, kun tuote on poistunut valikoimastamme. Myös tätä vanhempiin malleihin tulevia irtopäällisiä kannattaa kysyä, sillä varastostamme löytyy suuri määrä vielä 10-vuoden lupaustamme vanhempienkin tuotteiden kaavoja.

TÄYTTEET JA PEHMUSTEET

Tarjoamme istuin-, selkä- ja käsinojatyynyihin kaksi eri täytevaihtoehtoa: höyhensekoitteen tai PET-kierrätysvanu. Näin sohviin saadaan rento yleisilme ja mukava istuttavuus.

Höyhensekoite on ylellinen ja pitkäikäinen täytevaihtoehto. Käyttämämme höyhen on elintarviketeollisuuden sivutuotetta, RDS-sertifioitua ja hygieenistä. Toisena täytevaihtoehtona on pehmeä PET-kierrätysvanu, joka on allergiavapaa ja sopii hyvin niille, jotka eivät halua käyttää eläinperäisiä tuotteita.

HOITO-OHJEET

Huonekalusi säilyy pidempään uudenveroisena, kun hoidat sitä hyvin.
Tämän vuoksi olemme koonneet hyvän paketin hoito- ja pesuohjeita.

TUTUSTU HOITO-OHJEISIIN

KANKAIDEN TEKNISET OMINAISUUDET

Oikean verhoilukankaan valinta on tärkeä osa huonekaluhankintaa.
Kankaiden tekniset ominaisuudet kuten mm. Martindale-luku auttaa vertailemaan niiden ominaisuuksia.

TUTUSTU TEKNISIIN OMINAISUUKSIIN