USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MALLISTOT

ISKU-MALLISTO

Isku-mallistomme löydät Iskun myymälöistä. Iskun verkkokaupasta löytyy laaja valikoima malleista, mutta rajatummalla kangasvalikoimalla. Tuotteisiin pääset tutustumaan myös mallistot-sivuillamme. Lähimmän Iskun myymälän löydät täältä.

DECO-MALLISTO

Deco-mallistomme on myynnissä sekä Deco-jälleenmyyjillämme että verkkokaupassamme. Koko mallistoon pääset tutustumaan myös mallistot-sivuillamme. Lähimmän Deco-jälleenmyyjäsi löydät täältä.

VERKKOKAUPASTA TILAAMINEN

Voit tehdä tilauksen joko rekisteröityneenä käyttäjänä tai rekisteröitymättä. Rekisteröitymällä sivuston käyttäjäksi saat käyttöösi oman sivun tilauksillesi ja tilaushistoriallesi sekä pystyt tarkistamaan tietosi myös myöhemmin.

Tuotteen valinnan jälkeen valitse tuotteen tarkemmat ominaisuudet, kuten mieleisesi kangas, pehmusteet ja jalat, alasvetovalikoista. Lisää tämän jälkeen tuote ostoskoriin. Lisää tietoa vaihtoehdoista löydät: kankaat ja pehmusteet.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa tilauksen niin otathan meihin suoraan yhteyttä joko sähköpostilla tai puhelimitse. Tilauksen jälkeisiä muutoksia ei pysty tekemään enää verkkokaupassamme, mutta me autamme mielellämme.

KANGASNÄYTTEIDEN TILAAMINEN

Verhoillun tuotteen valinnassa oikealla kangasvalinnalla on tärkeä rooli, joten lähetämme maksutta kangasnäytteitä suoraan kotiin. Näin kangasvaihtoehtoihin ja väreihin tutustuminen onnistuu omalta sohvalta käsin. Tutustu kangasnäytteiden tilaamiseen täältä.

UUSIEN IRTOPÄÄLLISTEN TILAAMINEN

Kaikissa HT Collectionin sohvissa ja nojatuoleissa on irroitettava verhoilu. Irtoverhoilu mahdollistaa sohvan tai nojatuolin ilmeen päivittämisen esimerkiksi sisustuksen muuttuessa sekä antaa uuden elämän jo ikää kartuttaneelle huonekalulle. Voit tilata uudet irtopäälliset joko suoraan verkkokaupastamme tai ottamalla meihin suoraan yhteyttä joko sähköpostilla tai puhelimitse.

Valmistamme lupauksemme mukaisesti uusia irtopäällisiä myös mallistosta poistuneihin malleihin vähintään 10 vuoden ajan. Myös tätä vanhempien mallien irtopäällisiä kannattaa kysyä, sillä varastostamme löytyy suuri määrä jo mallistosta poistuneiden tuotteiden kaavoja. Mallistosta poistuneiden tuotteiden osalta otathan suoraan yhteyttä meihin joko sähköpostilla, puhelimella tai ota yhteyttä-lomakkeella.

TILAAMISEN EHDOT

Verkkokauppamme on suunnattu Suomessa asuville kuluttaja-asiakkaille ja kaikki hinnat sivuillamme ovat euroissa (€) ja sisältävät arvonlisäveron 24%. Voidaksesi tilata tuotteita verkkokaupastamme sinun täytyy olla vähintään 18-vuotias sekä antaa itsestäsi oikeat ja totuudenmukaiset tiedot. Tarkemmat sivuston toimitusehdot ja tietosuojakäytännöt löydät täältä.

MAKSAMINEN

Tuotteet sekä mahdolliset posti- ja käsittelykulut maksetaan tilauksenteon yhteydessä. Verkkokauppamme maksuliikenteen hoitaa Klarna Bank AB (Organization number: 556737-0431).

Verkkokaupassa voit maksaa tilauksesi seuraavin tavoin: verkkopankkimaksu, maksu- ja luottokortit, Klarnan lasku tai Klarnan tili.

OSAMAKSU

Osamaksu tapahtuu maksuyhtiö Klarnan kautta. Tutustu osamaksuehtoihin ja -käytäntöihin tarkemmin Klarnan omilta sivuilta.

TOIMITUS

Tuotteet valmistetaan tilauksen jälkeen (ellei tuotteessa toisin mainita) ja kaikki tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Ajantasaiset toimitusajat näet tuotteen tilaussivulta, mutta käsittelemme tilaukset yleensä 6-8 viikossa.

Toimituksen hoitaa LGT Logistics.

PALAUTUS JA REKLAMAATIOT

Verkkokaupastamme ostetuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen. Palautustilanteessa kuluttaja vastaa itse palautuksesta aiheutuvista postikuluista.

Tarkistathan tuotteen heti sen vastaanottamisen jälkeen ja ilmoita meille mahdollisimman pian jos tuotteessa ilmenee ongelmia.

Palautusta ja reklamaatiota koskevissa asioissa otathan yhteyttä suoraan meihin joko sähköpostitse tai puhelimitse.