KANKAAT

Oikean verhoilukankaan valinta on tärkeä osa huonekaluhankintaa. Kangas on sohvan näkyvin ja kovimmalle kulutukselle joutuva osa, ja siksi onkin tärkeää miettiä millaista käyttöä sen tulee arjessa kestää. Olemme valinneet mallistoomme parhaat kankaat eri käyttötarpeita silmällä pitäen.

Koko kangasmallistoomme pääset tutustumaan Isku- ja Deco-myymälöissä. Verkkokauppaamme varten olemme suunnitelleet hieman suppeamman kangasmalliston, jonka kankaista lähetämme näytteitä suoraan kotiin. Näin kangasvaihtoehtoihin ja väreihin tutustuminen onnistuu helposti omalta sohvalta käsin. Katso tarkemmat tiedot ja tilaamisohjeet täältä.

TEKNISET KANKAAT


Teknisten kankaiden synteettiset kuidut tekevät niistä kulutusta kestäviä ja helppohoitoisia, siksi ne ovatkin oiva valinta lapsi- ja lemmikkiperheisiin. Tuore tahra lähtee yleensä helposti pelkällä kostealla liinalla pyyhkimällä ja vaikeampien tarhojen puhdistukseen voi käyttää mietoa liuosta vedestä ja neutraalista saippuasta. Teknisten kankaiden valonkesto on usein myös luonnonmateriaaleista valmistettuja kankaita parempi.

Tarkemmat teknisten kankaiden pesu- ja hoito-ohjeet löydät täältä, sekä tietoa kankaiden ominaisuuksista täältä.

NATURAL-kankaat


Luonnonkuidut ovat nimensä mukaisesti peräisin luonnosta, joko kasveista tai eläimistä. Materiaalina luonnonkuidut ovat hengittäviä ja lämpöisiä, eivätkä ne sähköisty helposti. Mallistomme kankaat ovat korkealaatuisia ja oikealla huolenpidolla niistä saa kestävän ja pitkäikäisen verhoilun. 100% luonnonkuitukankaiden lisäksi mallistostamme löytyy sekoitekankaita, joissa luonnonkuituja ja tekokuituja on sekoitettu keskenään kankaan ominaisuuksien parantamiseksi.

Tarkemmat ohjeet luonnonmateriaaleista valmistettujen kankaiden hoitoon ja pesuun löydät täältä, sekä tietoa kankaiden ominaisuuksista täältä.