Tarjoamme istuin-, selkä- ja käsinojatyynyihin kaksi eri täytevaihtoehtoa: höyhensekoitteen tai PET-kierrätysvanun. Näin sohviin saadaan rento yleisilme ja mukava istuttavuus. Tuotteidemme istuin- ja selkätyynyt ovat lokeroituja, minkä ansiosta tyynyt pitävät muotonsa. Lisäksi sisätyynyissä on vetoketjut, mikä mahdollistaa täytteen lisäämisen tarvittaessa.

HÖYHENSEKOITE

Höyhenestä ja vaahtomuovispagetista koostuva sekoite on pehmoisen ja ylellisen tuntuinen täytevaihtoehto. Tuotteissamme käytetty höyhen on elintarviketeollisuuden sivutuotetta, RDS-sertifioitua ja hygieenistä. Höyhensekoite on pitkäikäinen täyte, joka pysyy oikealla huolenpidolla pehmeänä ja ilmavana pitkään. Vaahtomuovispagetti hidastaa täytteen kasautumista paakuiksi, mutta höyhenten vuoksi tyynyjä on tärkeää muistaa pöyhiä kunnolla säännöllisesti.

PET-KIERRÄTYSVANU

PET-kierrätysvanusta ja vaahtomuovispagetista koostuva sekoite on pehmeä täytevaihtoehto, joka pysyy ryhdikkäänä vähäiselläkin huolenpidolla. PET-kierrätysvanutäyte on allergiavapaa ja sopii hyvin myös niille, jotka eivät halua käyttää eläinperäisiä tuotteita. PET-kierrätysvanutäytettä on hyvä pöyhiä säännöllisesti, jotta se pysyy muodossaan, mutta siihen riittää höyhentäytteistä tyynyä hellempikin pöyhiminen.

MUUT TÄYTTEET

Haluamme tuotteidemme pehmusteiden pitävän muotonsa pitkään. Siksi käytämme istuinten täytteisiin eri kovuisia vaahtomuoveja. Kaikissa istuintyynyissämme on vaahtomuoviydin. Lisäksi rungot pehmustetaan vaahtomuovilla ja päälle ommellaan vanukangasverhoilu. Tämä tekee tuotteesta siistin näköisen myös ilman päällistä ja helpottaa sen vaihtamista.