MISSIO

Laatu, toimivuus ja mukavuus. Nämä teemat ovat ohjanneet toimintaamme HT Collectionin perustamisesta lähtien. Valmistamme aikaa ja elämää kestäviä, toimivia ja mukavia sisustusratkaisuja koteihin sekä julkitiloihin.

HT Collection Laatu

LAATU

Valmistamme kaikki tuotteemme kestämään aikaa ja elämää - siksi laadukkaat materiaalit ovat niiden perusta. Massiivipuusta ja tukevasta koivuvanerista valmistetut rungot kestävät pitkään käytössä, jonka ansiosta voimmekin antaa tuotteillemme 10 vuoden runkotakuun. Selkä-, istuin- ja käsityynyissä käytetyt korkealaatuiset täytemateriaalit pysyvät hyvinä pitkään ja tyynyjen sisäpusseissa olevat vetoketjut mahdollistavat myös täytteen lisäämisen tarvittaessa. Sohvan näkyvin ja myös kovimmalle kulutukselle joutuva osa on verhoilukangas. Olemmekin panostaneet korkealuokkaisen kangasvalikoiman kokoamiseen Euroopan parhailta valmistajilta, pääosin Italiasta ja Espanjasta.

HT Collection Toimivuus

TOIMIVUUS

Haluamme tarjota yksilöllisen, asiakkaan tarpeet ja toiveet täyttävän ratkaisun - siksi tuotteemme räätälöidään jokaiselle yksilöllisesti. Moduulisohvistamme saat koottua juuri sinun kotiisi sopivan kokonaisuuden ja laajasta päällisvalikoimastamme löydät käyttötarpeidesi mukaan vaihtoehtoja teknisistä kankaista aina 100% luonnonmateriaaleista valmistettuihin kankaisiin. Jalkavalikoimastamme löydät eri tyylisiä ja korkuisia vaihtoehtoja, joilla voit vaikuttaa sohvan tai nojatuolin ilmeeseen ja maavaraan. Kaikissa tuotteissamme on irrotettavat päälliset, mikä helpottaa puhtaanapitoa sekä mahdollistaa sohvan tai nojatuolin ilmeen päivittämisen vuodenajan vaihtuessa tai sisustuksen muuttuessa.

HT Collection - Missio 3 - Mukavuus

MUKAVUUS

Sohva on olohuoneen keskipiste ja yksi kodin tärkeimmistä huonekaluista. Se on paikka pysähtymiseen kiireisen arjen keskellä sekä ajanviettoon yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Koska sohvalla vietetään paljon aikaa, mukavuus on yksi sen tärkeimmistä ominaisuuksista. Tarkoin valitut pehmeät täytemateriaalit sekä laadukas no-sag jousitus takaavat sen, että sohvillamme ja nojatuoleillamme on mukava istua ja löhötä vuodesta toiseen. Mallistomme tuotteista pystyt luomaan juuri sinulle sopivan kokonaisuuden, joka mahdollistaa huolettoman hetken rentoutua.