Verhoilukankaan valintaan kannattaa käyttää aikaa ja miettiä tarkkaan mitä kankaalta haluaa. Valintaa helpottamaan lähetämme maksutta kangasnäytteitä suoraan kotiin. Näin kangasvaihtoehtoihin ja väreihin tutustuminen onnistuu omalta sohvalta käsin. Katso tarkemmat tiedot ja tilaamisohjeet täältä.

ADRIA

Semianiliininahka

Adria on tyylikäs ja pehmeän tuntuinen semianiliininahka, joka on kevyesti pintakäsitelty ja läpivärjätty. Pintakäsittely lisää nahan kestävyyttä ja helpottaa sen hoitoa. Läpivärjäyksen ansiosta pienet kolhut ja pintanaarmut eivät myöskään erotu nahasta niin helposti. Käsittely antaa nahalle myös kauniin kiillon ja sen pintakuviointi tuo luonnollisuutta sekä yksilöllisyyttä. Adria on pitkäikäikäinen verhoiluvaihtoehto, sillä hyvällä hoidolla semianiliininahka patinoituu kauniisti käytössä. Nahan suojaamiseen tarkoitettujen tuotteiden käyttö on ehdottomasti kiellettyä, sillä ne voivat pilata sen pinnan.

Tilaa Adrian kangasnäyte täältä.

10: Musta

202: Konjakki

COCO

Älykangas

71% polyester - 20% polypropeeni - 9% puuvilla
100 000 martindale
Hienopesu 30 astetta

Coco on ylellisen tuntuinen verhoilukangas, jonka hieman nukkamainen pinta antaa sille pehmeän ilmeen sekä miellyttävän tunnun ihoa vasten. Coco on valmistettu osittain kierrätysmateriaaleista ja sen valmistusprosessilla on ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Coco on valmistettu myös Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti, eikä se sisällä ympäristölle haitallisia PFC-yhdisteitä. Coco-kankaassa on julkitiloihin kelpaava hankauksenkesto, eli se on erittäin kestävä verhoiluvaihtoehto. Myös Cocon puhtaanapito on helppoa ja vaivatonta, sillä sen voi pestä hienopesussa 30 asteessa.

Tilaa Cocon kangasnäyte täältä.

18: Tumma beige

20: Okra

38: Metsänvihreä

51: Vaaleanharmaa

52: Tummanharmaa

ECO

75% puuvilla - 20% asetaatti - 5% altre fibre
32 000 martindale
Hienopesu 30 astetta

Eco on tiivissidoksinen ja napakka verhoilukangas, joka kestää hyvin aikaa ja elämää. Eco on mattapintainen kangas, mutta se taittaa kuitenkin kauniisti valoa. Huolettomuutta käyttöön tuo Econ helppohoitoisuus, sillä sen voi pestä 30 asteen hienopesussa. Kangasta pestäessä on muistettava, että liian kuuma vesi, linkous ja kuivausrumpu on ehdottomasti kielletty, sillä etenkin luonnonkankaissa nämä aiheuttavat kankaan kutistumista ja rypistymistä.

Tilaa Econ kangasnäyte täältä.

02: Pellava

10: Beige

19: Grafiitti

27: Oranssi

118: Hopea

218: Helmi

LIBRA

Älykangas

50% polypropeeni - 32% polyesteri – 18% puuvilla
66 000 martindale
Hienopesu 30 astetta

Suosituin verhoilukankaamme Libra on tukeva ja tyylikäs kangas, jossa on kaunista pientä kiiltoa. Libra on ympäristöystävällinen valinta, sillä se on valmistettu osittain kierrätetyistä materiaaleista ja sen tuotantoprosessille on myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Libra on valmistettu myös Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti, eikä se sisällä ympäristölle haitallisia PFC-yhdisteitä. Libran puhtaanapito on myös helppoa ja vaivatonta, sillä sen voi pestä hienopesussa 30 asteessa.

Tilaa Libran kangasnäyte täältä.

Libra-kangas

07: Hopea

10: Beige

41: Vaaleansininen

50: Harmaa

51: Grafiitti

LINO DELAVE

100% pellava
23 000 martindale
Hienopesu 30 astetta

Lino delave on miellyttävän tuntuinen 100% pellavakangas, joka antaa sohvalle rennon, mutta ylellisen ilmeen. Kankaan pinta on hieman vivahteikas ja kudos tulee siinä kauniisti näkyviin. Kankaassa on myös pellavalle ominaista kaunista kiiltoa. Pellava on hengittävä materiaali, joten se tuntuu iholla mukavan viileältä eikä se sähköisty. Lino delaven voi pestä 30 asteen hienopesussa. Pesussa on tärkeää muistaa, että liian kuuma vesi, linkous ja kuivausrumpu on ehdottomasti kielletty, sillä etenkin luonnonkankaissa nämä aiheuttavat kankaan kutistumista ja rypistymistä.

Tilaa Lino Delaven kangasnäyte täältä.

111: Helmi

136: Grafiitti

210: Tumma pellava

NUBUTEK

100 % polyesteri
200 000 martindale
Hienopesu 30 astetta

Nubutek on pehmeä ja kauniin mattapintainen kangas. Siinä on ylellinen nupukkinahkamainen tuntuma mutta teknisenä kankaana siinä on teknisten kankaiden kulutuskestävyys sekä helppohoitoisuus. Nubutek on vettä ja likaa hylkivä, joten tarhat on helppo puhdistaa siitä tuoreeltaan vain kostealla liinalla pyyhkimällä ja se kestää myös 30 asteen hellävaraisen konepesun. Vaikka kangas vaikuttaakin paljon nupukkinahalta, se ei sisällä lainkaan eläinperäisiä materiaaleja.

Tilaa Nubutekin kangasnäyte täältä.

413: Ruskea

609: Tummanharmaa

SONNET

Älykangas

60% polypropeeni - 27% polyesteri - 13% puuvilla
44 000 martindale
Hienopesu 30 astetta

Sonnet on napakka ja tiivissidoksinen älykangas, jossa on eläväinen pinta ja kaunis silkkimäinen kiilto. Sonnet on valmistettu osittain kierrätetyistä materiaaleista ja sen tuotantoprosessille on myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Sonnet on valmistettu myös Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti, eikä se sisällä ympäristölle haitallisia PFC-yhdisteitä. Sonnet-kangas on myös kestävä ja pestävä, eli siten huoleton ja helppohoitoinen verhoiluvaihtoehto.

Tilaa Sonnetin kangasnäyte täältä.

08: Ruskea

51: Helmi

53: Grafiitti

54: Harmaa

VELVETY

Älykangas

91% polyesteri - 9% puuvilla
200 000 martindale
Hienopesu 30 astetta

Samettisen pehmeä Velvety on ylellisen ja mukavan tuntuinen verhoiluvaihtoehto. Velvety on yksivärinen, mutta pienen nukkansa ansiosta valo taittuu siinä kauniisti saaden aikaan vivahteikkaan ja hieman kiiltävän pinnan. Kangas on valmistettu osittain kierrätetyistä materiaaleista ja sen tuotantoprosessille on myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Velvety on valmistettu myös Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti, eikä se sisällä ympäristölle haitallisia PFC-yhdisteitä. Velvety kestää kovassakin käytössä, sillä sen hankauksenkesto on yksi kangasmallistomme parhaita. Huolettomuutta käyttöön tuo myös se, että Velvetyn voi pestä 30 asteen hienopesussa.

Tilaa Velvetyn kangasnäyte täältä.

05: Luonnonvalkoinen

08: Greige

10: Beige

26: Terrakotta

32: Metsänvihreä

45: Sininen

51: Hopea

53: Grafiitti