NATURAL KANKAAT

- miellyttäviä ja luonnollisia -

Luonnonkuidut ovat nimensä mukaisesti peräisin luonnosta, joko kasveista tai eläimistä. Materiaalina luonnonkuidut ovat hengittäviä ja lämpöisiä, eivätkä ne sähköisty helposti. Mallistomme kankaat ovat korkealaatuisia ja oikealla huolenpidolla niistä saa kestävän ja pitkäikäisen verhoilun. 100% luonnonkuitukankaiden lisäksi mallistostamme löytyy sekoitekankaita, joissa luonnonkuituja ja tekokuituja on sekoitettu keskenään kankaan ominaisuuksien parantamiseksi.

Tarkemmat ohjeet luonnonmateriaaleista valmistettujen kankaiden hoitoon ja pesuun löydät täältä, sekä tietoa kankaiden ominaisuuksista täältä.

ADRIA

Semianiliininahka

Adria on tyylikäs ja pehmeän tuntuinen semianiliininahka, joka on kevyesti pintakäsitelty ja läpivärjätty. Pintakäsittely lisää nahan kestävyyttä ja helpottaa sen hoitoa. Läpivärjäyksen ansiosta pienet kolhut ja pintanaarmut eivät myöskään erotu nahasta niin helposti. Käsittely antaa nahalle myös kauniin kiillon ja sen pintakuviointi tuo luonnollisuutta sekä yksilöllisyyttä. Adria on pitkäikäikäinen verhoiluvaihtoehto, sillä hyvällä hoidolla semianiliininahka patinoituu kauniisti käytössä. Nahan suojaamiseen tarkoitettujen tuotteiden käyttö on ehdottomasti kiellettyä, sillä ne voivat pilata sen pinnan.

Adria 10: Musta

Adria 202: Konjakki

CANVAS

100% puuvilla
30 000 martindale
Hellävarainen käsinpesu

Täyspuuvillainen Canvas on sileä ja mattapintainen kangas, jossa on vintagekäsittely. Canvaksen sidos on tiivistä ja tukevaa, ja se kestää hyvin kovempaakin käyttöä. Muiden luonnonkuitukankaiden tavoin Canvas on hengittävä ja tuntuu iholla miellyttävältä. Se vaatii kuitenkin hieman tarkempaa huolenpitoa kuin tekniset materiaalit ja suosittelemmekin sille hellävaraista käsinpesua.

Canvas 05: Tumma beige

Canvas 65: Harmaa

Canvas 90: Sininen

Canvas 104: Luonnonvalkoinen

Canvas 143: Vaaleansininen

Canvas 166: Marjapuuro

ECO

75% puuvilla - 20% asetaatti - 5% altre fibre
32 000 martindale
Hienopesu 30 astetta

Eco on tiivissidoksinen ja napakka verhoilukangas, joka kestää hyvin aikaa ja elämää. Eco on mattapintainen kangas, mutta se taittaa kuitenkin kauniisti valoa. Huolettomuutta käyttöön tuo Econ helppohoitoisuus, sillä sen voi pestä 30 asteen hienopesussa. Kangasta pestäessä on muistettava, että liian kuuma vesi, linkous ja kuivausrumpu on ehdottomasti kielletty, sillä etenkin luonnonkankaissa nämä aiheuttavat kankaan kutistumista ja rypistymistä.  

Eco 02: Pellava

Eco 10: Beige

Eco 19: Grafiitti

Eco 27: Oranssi

Eco 118: Hopea

Eco 218: Helmi

LINNEA

52% pellava - 48% puuvilla
35 000 martindale
Hienopesu 30 astetta

Linnea on kokonaan luonnonkuiduista valmistettu jämäkkä ja tukeva kangas, jossa on kaunis eläväinen kuosi. Linnea tuntuu miellyttävän vilpoiselta ihoa vasten, sillä se hengittävyys on tekokuituisia materiaaleja parempi. 100% luonnonmateriaalikankaaksi Linnea on kestävä käytössä ja oikealla hoidolla kangas ikääntyy kauniisti. Linnean voi pestä 30 asteen hienopesussa. Kangasta pestäessä on muistettava, että liian kuuma vesi, linkous ja kuivausrumpu on ehdottomasti kielletty, sillä etenkin luonnonkankaissa nämä aiheuttavat kankaan kutistumista ja rypistymistä.

Linnea 01: Valkoinen

Linnea 18: Hopea

Linnea 26: Musta

Linnea 100: Vaalea pellava

Linnea 138: Beige

Linnea 300: Tumma pellava

LINO DELAVE

100% pellava
23 000 martindale
Hienopesu 30 astetta

Lino delave on miellyttävän tuntuinen 100% pellavakangas, joka antaa sohvalle rennon, mutta ylellisen ilmeen. Kankaan pinta on hieman vivahteikas ja kudos tulee siinä kauniisti näkyviin. Kankaassa on myös pellavalle ominaista kaunista kiiltoa. Pellava on hengittävä materiaali, joten se tuntuu iholla mukavan viileältä eikä se sähköisty. Lino delaven voi pestä 30 asteen hienopesussa. Pesussa on tärkeää muistaa, että liian kuuma vesi, linkous ja kuivausrumpu on ehdottomasti kielletty, sillä etenkin luonnonkankaissa nämä aiheuttavat kankaan kutistumista ja rypistymistä.

Lino Delave 111: Helmi

Lino Delave 136: Grafiitti

Lino Delave 210: Tumma pellava