Osta työtä Suomeen -päivä 1.12.2023

Osta työtä Suomeen -päivä 1.12.2023

Suomalaisen työn liitto juhlistaa Osta työtä Suomeen -päivää jo yhdeksättä kertaa.

Päivän tarkoituksena on saada suomalaiset kiinnittämään huomiota kulutusvalintoihinsa ja valitsemaan suomalaisen tuotteen tai palvelun, sillä ostamalla suomalaisia tuotteita luodaan Suomeen uusia työpaikkoja. 

Valinnoilla on merkitystä, sillä jos jokainen suomalainen käyttäisi 10 euroa kuukaudessa enemmän suomalaisiin tuotteisiin ja palveluihin, syntyisi Suomeen vuositasolla 10 000 uutta työpaikkaa.

HANDMADE IN HOLLOLA

Haluamme tarjota yksilöllisen, asiakkaan tarpeet ja toiveet täyttävän ratkaisun. Säilyttämällä tuotantomme Hollolan tehtaallamme pystymme varmistamaan tuotteidemme korkean laadun sekä räätälöimään tuotteemme jokaiselle yksilöllisesti juuri tarpeiden mukaan.

TUTUSTU VERKKOKAUPPAAMME

Löydät meidän verkkokaupasta aikaa ja elämää kestäviä sisustusratkaisuja, sillä olemme valjastaneet tähän koko tuotekehityksemme huolellisesta suunnitellusta aina korkealaatuiseen valmistukseen ja jälkihuoltoon asti.

UUDISTA SOHVASI IRTOPÄÄLLISILLÄ

Uusilla irtopäällisillä saat ehostettua vanhan sohvasi vaivattomasti uudenveroiseksi. Irrotettavan verhoilun ansiosta voit myös huoletta kokeilla rohkeampaa väritystä tai kuosia sohvaasi. Tarjoamme laajan valikoiman irtopäällisiä sohviimme ja tuoleihimme suoraan verkkokaupastamme.

MALLISTOSTA POISTUINEIDEN TUOTTEIDEN IRTOPÄÄLLISET

Lupauksemme mukaisesti säilytämme mallistosta poistuneiden tuotteidemme kaavoja vähintään 10 vuotta. Joten vanhankin sohvan pystyy uudistamaan uusilla irtopäällisillä. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.