Diva-divaani, valkoinen, nainen istuu tuolissa ja katselee läppäriä. HT Collection

DIVA

Diva on tyylikäs divaani, jonka muotokieli henkii modernia ilmavuutta. Vartalon muotojen mukaan muotoiltu Diva takaa mukavan ja ergonomisen asennon. Divaani sopii erinomaisesti paitsi rentoon löhöilyyn, myös surffailuun tai työskentelyyn läppärillä.  

Laadukkaat materiaalit, vanerista taivutettu kestävä runko ja metallista taivutetut jalat kestävät aikaa ja elämää. Irrotettava ja pestävä päällinen helpottaa puhtaanapitoa sekä mahdollistaa tuolin ilmeen päivittämisen sisustuksen muuttuessa.  

Tuoli on saatavana alumiinin tai grafiitin värisillä jaloilla.

Runko: taivutettu koivuvaneri. 10v runkotakuu.

Kokonaan irrotettava verhoilu.

Alumiinijalat


NISKATYYNY

Diva-divaaniin kuuluu mukava ja käytännöllinen niskatyyny.

 

Divaanin selkänoja ja siihen kuuluva niskatyyny

VETOKETJU TAKANA

Vetoketju on sijoitettu divaanin taakse. Sijoittelu mahdollistaa huomaamattoman paikan sekä helpottaa päällisen irrotusta.

TARRA HELMASSA

Päällisten poistaminen on helppoa kun verhoilu on tarranauhalla kiinni. Se on sekä kätevä käytössä että kaunis ja huomaamaton paikallaan.

VALKOVERHOILU

Jokaisessa tuotteessamme on irrotettavan päällisen alla vielä valkoverhoilu. Tämä helpottaa irtoverhoilun poisottamista ja takaisin laittamista.


Diva-divaanin mittakuva

DIVA


Diva-divaani, harmaa kangas. HT Collection
Diva-divaani, musta kangas. HT Collection
Diva-divaani, vaaleanharmaa kangas. HT Collection
Markku Karjalainen

SUUNNITTELIJA

Markku Karjalainen

”Ergonomia edellä”

Divan suunnittelussa mentiin ergonomia ja mukavuus edellä. Muodot, pehmusteet, niskatyyny ja mittojen suhteet on mietitty siten, että divaani antaisi kokonaisvaltaisen mukavuuden tunteen istujalleen.