Markku Karjalainen

Toimitusjohtajan katsaus: Vähemmän ja parempaa

Maapallomme rajalliset resurssit ovat kovan paineen alla nykyisten kestämättömien kulutustottumusten vuoksi. Kertakäyttökulttuuri koituu kalliiksi paitsi kuluttajille myös ympäristölle.

Tämä sanapari ohjaa arjessa vastuullisempiin valintoihin. Maapallomme rajalliset resurssit ovat kovan paineen alla nykyisten kestämättömien kulutustottumusten vuoksi. Kertakäyttökulttuuri koituu kalliiksi paitsi kuluttajille myös ympäristölle.

Meillä HT:lla elinkaariajattelu on tärkeä osa suunnitteluprosessia aina raaka-aineiden valinnasta tuotteen loppukäyttöön asti. Kaikki tuotteemme valmistetaan kestämään aikaa ja elämää. Ajaton muotoilu, pitkä runkotakuu sekä irrotettavat päälliset takaavat sen, että pääset nauttimaan tuotteistamme pitkään. Kiinnitämme erityistä huomiota myös materiaalien laatuun ja ekologisuuteen. Esimerkiksi yhä suurempi osa kankaistamme valmistetaan kierrätysmateriaaleista. Tuotteidemme valmistus käsityönä mahdollistaa raaka-ainehävikin minimoinnin ja tekee tuotannosta energiatehokasta.

Kertakäyttötuotteiden sijaan osta vähemmän ja parempaa, sinulle räätälöityä - samalla säästät maailmaa.