Sinisen-valkoinen Osta työtä Suomeen logokuva

Osta työtä Suomeen -päivä 2.12.2022

Osta työtä Suomeen -päivä on 2.12 ja meillä sitä juhlitaan irtopäälliskampanjalla.
Suomalaisen työn liitto viettää jo seitsemättä kertaa päivää, jolla halutaan saada suomalaiset kiinnittämään huomiota kulutusvalintoihinsa ja valitsemaan suomalaisen tuotteen tai palvelun. Tässä valinnalla on merkitystä, sillä jos jokainen suomalainen käyttäisi 10 euroa kuukaudessa enemmän suomalaisiin tuotteisiin ja palveluihin, syntysi Suomessa vuositasolla 10 000 uutta työpaikkaa. 

 

Handmade in Hollola

Valmistamme tuotteemme tehtaallamme Hollolassa, sillä meille on tärkeää ylläpitää suomalaista huonekalutuotantoa. Haluamme kaikkien tuotteidemme myös kestävän aikaa ja elämää - siksi valmistammekin tuotteemme irtoverhoiltuna. Irtopäälliset helpottavat sohvan puhtaanapitoa sekä mahdollistavat vanhan sohvan ehostamisen vaivattomasti uudenveroiseksi. 

Tuotannon pysyminen kotimaisena mahdollistaa myös yksilöllisen juuri asiakkaan tarpeisiin räätälöityjen ratkaisujen tekemisen. Tähän perustuu myös lupauksemme säilytää mallistosta poistuneiden tuotteidemme kaavoja vähintään 10 vuotta. Kysy siis vanhoihinkin tuotteisiimme mahdollisuutta saada uusia päällisiä. Yhteyttä voit ottaa joko sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta. 

Tässä muutama esimerkki verkkokauppamme irtopäällisistä. Kuvaa klikkaamalla pääset ostoksille suoraan verkkokauppaamme.