Naantalin asuntomessut: Jukkatalo Knaapi

Naantalin asuntomessut: Jukkatalo Knaapi

Luonnon keskellä asuminen on Naantalin asuntomessujen teema. Tämä näkyy itse messutaloissa sekä niiden sisustuksissa.

Kohdenumero 5. Jukkatalo Knaappi on suunniteltu kolmehenkiselle esimerkkiperheelle. Messualue Lounatuulen luonnonläheisyys ja kallioinen metsämaisema on otettu suunnitellussa huomioon, sillä yksikerroksinen ulkoapäin tummanpuhuva talo sulautuu osaksi muuta ympäristöä. 

Luonnonläheisyys jatkuu myös sisustussuunnittelussa, sillä ulkona oleva luonto on tuotu osaksi värimaailmaa ja sisustusta. Sisätiloissa on suosittu runsaasti luonnonmateriaaleja. Värimaailmaltaan talo soljuu keittiön sammaleenvihreästä olohuoneen vaalean pellavanväriseen tunnelmaan, jota koristaa puisten huonekalujen lisäksi myös näkyviin jätetty ikkunaseinän aito hirsipinta. 

AIR+100

Olohuoneen katseenvangitsijaksi on valittu Isku-mallistomme Air+100-sohva. Kevyt ja ilmava Air on mallistomme siroimpia kokonaisuuksia, jonka ajaton muotokieli toimii hyvin erityylisissä sisustuksissa. Air+100 on normaalia Air-sohvaa hieman syvempi, joten se toimii hyvin myös hieman rennompaan oleiluun.  

Sohva on verhoiltu kokonaan luonnonkuiduista valmistetusta Linnea kankaasta. Väriksi on valittu 300 Pellava, joka on nimensä mukaisesti hyvin lähellä pellavan omaa väriä. Pellavaa ja puuvillaa sisältävänä kankaana Linnea on ihanan hengittävä käytössä sekä napakka ja kestävä verhoiluvalinta. Linnea kestää 30 asteen hienopesun, joten se on myös huoleton käytössä.    

 

Jukkatalo Knaapi
Sisustussuunnittelija:  Kia Huumonen / Kia Design Oy
Valokuvat: Kalle Ståhlberg (artikkelikuvat) ja Henri Luoma (esittelykuva)