Naantalin Asuntomessut 15.7.-14.8.2022

Naantalin Asuntomessut 15.7.-14.8.2022

Naantalissa alkoi Asuntomessut ja meidät löydät näyttelyhallista Iskun osastolta sekä kohteista 5. Jukkatalo Knaapi ja 24. Palokärki.

Tänä vuonna Asuntomessuja vietetään Naantalin luonnonkauniilla Luonnonmaan saarella. Luonnonmaa on kasvava ja kehittyvä asuinalue, jossa luonto ja luonnonarvot ovat vahvasti läsnä.

Messualue Lounatuuli rakentuukin osaksi metsäistä kallioluontoa sekä merellistä henkeä ja yhtenä asuntomessujen teemana onkin tänä vuonna luonnon kunnioitus. Tämä näkyy niin messutalojen luonnonläheisessä suunnittelussa kuin rakennus- ja sisustusmateriaalien valinnoissa. 

Näyttelyhalli

Näyttelyhallista Iskun osastolta löydät meidän Air ja Air+100 -sohvat.
Air-sohva on verhoiltu beigellä Libra-kankaalla. Libra on kestävä ja pestävä verhoilukangas, joka on valmistettu osittain kierrätetyistä materiaaleista. Rennompaan oleiluun suunniteltu hieman normaalia syvempi Air+100-sohva on verhoiltu pehmeän samettimaisella mutta kulutusta hyvin kestävällä Velvety-kankaalla. Molemmille kankaille on myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti sekä ne ovat valmistettu Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti.

 


5. Jukkatalo Knaapi

Messualueen luonnon läheisyys on haluttu huomioida Knaapia suunnitellessa, niinpä siinä on suosittu laadukkaita ja aikaa kestäviä materiaaleja niin asunnossa kuin sisustuksessakin. Sisustus on myös saanut innostuksensa ja värimaailmansa suoraan ympäröivästä maisemasta. Lisää Knaapista ja sen sisustuksesta pääset lukemaan Jukkatalojen sivuilta

Jukkatalo Knaapin olohuonetta koristaa meidän Air+100 -sohva. Sohva on verhoiltu luonnonkuituisella Linnea-kankaalla.

24. Palokärki

Palokärki on paikallisen arkkitehdin suunnittelema kompakti kahden aikuisen ja kahden koiran pientalo, jonka lähtöajatuksena on ollut ekologisuus ja esteettömyys. 

Palokärjestä löydät meidän normisyvän Air-sohvan, joka on verhoiltu Lauritzonin ylellisellä syvän tummansinisellä Bolshoi-sametilla. Bolshoi-kankaan laajaan värivalikoimaan pääset tutustumaan näyttelyhallissa meidän esittelypisteellä.