VERKKOKAUPAN KANKAAT

Oikean verhoilukankaan valinta on tärkeä osa huonekaluhankintaa. Kangas on sohvan näkyvin ja kovimmalle kulutukselle joutuva osa, ja siksi onkin tärkeää miettiä millaista käyttöä sen tulisi arjessa kestää. Olemme valinneet verkkokaupan mallistoomme parhaat kankaat eri käyttötarpeita silmällä pitäen.

Verhoilukankaan valintaan kannattaa käyttää aikaa ja miettiä tarkkaan mitä kankaalta haluaa. Valintaa helpottamaan lähetämme maksutta kangasnäytteitä suoraan kotiin. Näin kangasvaihtoehtoihin ja väreihin tutustuminen onnistuu omalta sohvalta käsin. Katso tarkemmat tiedot ja tilaamisohjeet täältä.

VERKKOKAUPPAMME KANGASVALIKOIMA:


ADRIA

Semianiliininahka

Adria on tyylikäs ja pehmeän tuntuinen semianiliininahka, joka on kevyesti pintakäsitelty ja läpivärjätty. Pintakäsittely lisää nahan kestävyyttä ja helpottaa sen hoitoa. Läpivärjäyksen ansiosta pienet kolhut ja pintanaarmut eivät myöskään erotu nahasta niin helposti. Käsittely antaa nahalle myös kauniin kiillon ja sen pintakuviointi tuo luonnollisuutta sekä yksilöllisyyttä. Adria on pitkäikäikäinen verhoiluvaihtoehto, sillä hyvällä hoidolla semianiliininahka patinoituu kauniisti käytössä. Nahan suojaamiseen tarkoitettujen tuotteiden käyttö on ehdottomasti kiellettyä, sillä ne voivat pilata sen pinnan.

10: Musta

202: Konjakki


COCO

71% polyester - 20% polypropeeni - 9% puuvilla
100 000 martindale
Hienopesu 30 astetta

Coco on ylellisen tuntuinen verhoilukangas, jonka hieman nukkamainen pinta antaa sille pehmeän ilmeen sekä miellyttävän tunnun ihoa vasten. Coco on valmistettu osittain kierrätysmateriaaleista ja sen valmistusprosessilla on ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Coco on valmistettu myös Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti, eikä se sisällä ympäristölle haitallisia PFC-yhdisteitä. Coco-kankaassa on julkitiloihin kelpaava hankauksenkesto, eli se on erittäin kestävä verhoiluvaihtoehto. Myös Cocon puhtaanapito on helppoa ja vaivatonta, sillä sen voi pestä hienopesussa 30 asteessa.

18: Tumma beige

20: Okra

38: Metsänvihreä

51: Vaaleanharmaa

52: Tummanharmaa


ECO

75% puuvilla - 20% asetaatti - 5% altre fibre
32 000 martindale
Hienopesu 30 astetta

Eco on tiivissidoksinen ja napakka verhoilukangas, joka kestää hyvin aikaa ja elämää. Eco on mattapintainen kangas, mutta se taittaa kuitenkin kauniisti valoa. Huolettomuutta käyttöön tuo Econ helppohoitoisuus, sillä sen voi pestä 30 asteen hienopesussa. Kangasta pestäessä on muistettava, että liian kuuma vesi, linkous ja kuivausrumpu on ehdottomasti kielletty, sillä etenkin luonnonkankaissa nämä aiheuttavat kankaan kutistumista ja rypistymistä.  

02: Pellava

10: Beige

19: Grafiitti

27: Oranssi

118: Hopea

218: Helmi


LIBRA

50% polypropeeni - 32% polyesteri – 18% puuvilla
66 000 martindale
Hienopesu 30 astetta

Suosituin verhoilukankaamme Libra on tukeva ja tyylikäs kangas, jossa on kaunista pientä kiiltoa. Libra on ympäristöystävällinen valinta, sillä se on valmistettu osittain kierrätetyistä materiaaleista ja sen tuotantoprosessille on myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Libra on valmistettu myös Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti, eikä se sisällä ympäristölle haitallisia PFC-yhdisteitä. Libran puhtaanapito on myös helppoa ja vaivatonta, sillä sen voi pestä hienopesussa 30 asteessa. 

07: Hopea

10: Beige

41: Vaaleansininen

50: Harmaa

51: Grafiitti


LINO DELAVE

100% pellava
23 000 martindale
Hienopesu 30 astetta

Lino delave on miellyttävän tuntuinen 100% pellavakangas, joka antaa sohvalle rennon, mutta ylellisen ilmeen. Kankaan pinta on hieman vivahteikas ja kudos tulee siinä kauniisti näkyviin. Kankaassa on myös pellavalle ominaista kaunista kiiltoa. Pellava on hengittävä materiaali, joten se tuntuu iholla mukavan viileältä eikä se sähköisty. Lino delaven voi pestä 30 asteen hienopesussa. Pesussa on tärkeää muistaa, että liian kuuma vesi, linkous ja kuivausrumpu on ehdottomasti kielletty, sillä etenkin luonnonkankaissa nämä aiheuttavat kankaan kutistumista ja rypistymistä. 

111: Helmi

136: Grafiitti

210: Tumma pellava


NUBUTEK

100 % polyesteri
200 000 martindale
Hienopesu 30 astetta

Nubutek on pehmeä ja kauniin mattapintainen kangas. Siinä on ylellinen nupukkinahkamainen tuntuma mutta teknisenä kankaana siinä on teknisten kankaiden kulutuskestävyys sekä helppohoitoisuus. Nubutek on vettä ja likaa hylkivä, joten tarhat on helppo puhdistaa siitä tuoreeltaan vain kostealla liinalla pyyhkimällä ja se kestää myös 30 asteen hellävaraisen konepesun. Vaikka kangas vaikuttaakin paljon nupukkinahalta, se ei sisällä lainkaan eläinperäisiä materiaaleja.

412: Beige

413: Ruskea

609: Tummanharmaa


SONNET

60% polypropeeni - 27% polyesteri - 13% puuvilla
44 000 martindale
Hienopesu 30 astetta

Sonnet on napakka ja tiivissidoksinen älykangas, jossa on eläväinen pinta ja kaunis silkkimäinen kiilto. Sonnet on valmistettu osittain kierrätetyistä materiaaleista ja sen tuotantoprosessille on myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Sonnet on valmistettu myös Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti, eikä se sisällä ympäristölle haitallisia PFC-yhdisteitä. Sonnet-kangas on myös kestävä ja pestävä, eli siten huoleton ja helppohoitoinen verhoiluvaihtoehto.   

08: Ruskea

51: Helmi

53: Grafiitti

54: Harmaa


VELVETY

91% polyesteri - 9% puuvilla
200 000 martindale
Hienopesu 30 astetta

Samettisen pehmeä Velvety on ylellisen ja mukavan tuntuinen verhoiluvaihtoehto. Velvety on yksivärinen, mutta pienen nukkansa ansiosta valo taittuu siinä kauniisti saaden aikaan vivahteikkaan ja hieman kiiltävän pinnan. Kangas on valmistettu osittain kierrätetyistä materiaaleista ja sen tuotantoprosessille on myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Velvety on valmistettu myös Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti, eikä se sisällä ympäristölle haitallisia PFC-yhdisteitä. Velvety kestää kovassakin käytössä, sillä sen hankauksenkesto on yksi kangasmallistomme parhaita. Huolettomuutta käyttöön tuo myös se, että Velvetyn voi pestä 30 asteen hienopesussa.   

05: Luonnonvalkoinen

08: Greige

10: Beige

26: Terrakotta

32: Metsänvihreä

45: Sininen

51: Hopea

53: Grafiitti