Swing-tuoli ja rahi, valkoinen kangas. HT Collection

SWING

Modernissa Swing-keinutuolissa yhdistyvät nojatuolimainen pehmeys ja mukavuus sekä keinutuolin rentouttava ja rauhoittava vaikutus. Swing on valittu Avotakan vuoden 2004 huonekaluksi, mutta sen ajaton muotokieli puhuttelee vielä tänäkin päivänä.  

Laadukas massiivipuurunko ja no-sag jousitus takaavat Swing-keinutuolille pitkän käyttöiän. Irrotettava ja pestävä verhoilu helpottaa puhtaanapitoa ja mahdollistaa tuolin ilmeen päivittämisen vain päällistä vaihtamalla.

Swingiin kuuluva rahi täydentää kokonaisuuden niin ulkonäöllisesti kuin istuinmukavuudenkin osalta.

Runko: massiivipuu. 10v runkotakuu.

Laadukas no-sag jousitus

Kokonaan irrotettava verhoilu.

Pehmusteet vaahtomuovi HR35 + pintavanu.


NOJATUOLI
RAHILLA

Swingiin kuuluu myös samaa muotokieltä toistava rahi, joka täydentää kokonaisuuden niin ulkonäöllisesti kuin istuinmukavuuden osalta.

Swing-tuoli ja rahi, valkoruskea raidallinen kangas. HT Collection

VETOKETJU TAKANA

Vetoketju on sijoitettu tuolissa taakse. Sijoittelu mahdollistaa huomaamattoman paikan sekä helpottaa päällisen irrotusta.

TARRA HELMASSA

Päällisten poistaminen on helppoa kun verhoilu on tarranauhalla kiinni. Se on sekä kätevä käytössä että kaunis ja huomaamaton paikallaan.

VALKOVERHOILU

Jokaisessa tuotteessamme on irrotettavan päällisen alla vielä valkoverhoilu. Tämä helpottaa irtoverhoilun poisottamista ja takaisin laittamista.


Swing-tuolin mittakuva

SWING


Swing-tuoli, valkoinen kangas. HT Collection
Swing-tuoli, valkoinen kangas. HT Collection
Swing-tuoli, ruskea kangas. HT Collection
Swing-tuoli, ruskea kangas. HT Collection
Swing-tuoli, musta kangas. HT Collection
Swing-tuoli, musta kangas. HT Collection

SUUNNITTELIJA

Markku Karjalainen

”2000-luvun keinutuoli”

Swingin suunnittelu lähti liikkeelle 9-vuotiaan tyttäreni Inkan ajatuksesta valmistaa mummolle keinutuoli. Halusin luoda keinutuolista modernin version, jossa mukavuus ja ergonomia yhdistyvät ajattomaan tyylikkyyteen.  


OSTA SUORAAN VERKKOKAUPASTAMME

Olemme kasanneet verkkokauppaamme kattavan valikoiman suosituimpia Deco-malliston tuotteita.

Verhoillun tuotteen valinnassa oikealla kangasvalinnalla on tärkeä rooli. Lähetämme näytepaloja postitse, jolloin pääset tutustumaan niihin rauhassa siinä ympäristössä ja valaistuksessa mihin verhoiltu tuotekin on tulossa. Näet verkkokauppamme kangasmalliston sekä pääset tilaamaan näytepaloja täältä.

Sold out

Sold out