LOW

Low on nimensä mukaisesti matalajalkainen sohva, jossa tyylikäs ja ajaton ulkomuoto yhdistyvät mukavuuteen ja pehmeyteen. Sen lähtöajatuksena on ollut luoda muotokieleltään moderni löhösohva jonka syliin on mukava käpertyä pidemmäksikin aikaa. Low kutsuukin luokseen viettämään aikaa ja rentoutumaan.

Low on suunniteltu kestämän aikaa ja elämää. Laadukkaat materiaalit ja kestävä massiivipuurunko takaavat sen, että Low kaunistaa kotiasi pitkään. Tämä on myös huomioitu verhoilussa, joka on kokonaan irrotettavissa. Tämä tekee puhtaanapidosta helppoa ja mahdollistaa sohvan ilmeen päivittämisen vain päällistä vaihtamalla.

Low-sarjasta löydät erikokoisten moduulien lisäksi myös niihin sopivan rahin.

JÄLLEENMYYJÄ: ISKU

Runko: massiivipuu ja koivuvaneri. 10v runkotakuu.

Laadukas no-sag jousitus

Kokonaan irrotettava verhoilu, sekä rungosta että tyynyistä.

Höyhensekoite:
Istuin-, selkä- sekä käsinojatyynyt höyhen+vaahtomuovispagetti täytteiset. Istuintyynyssä ydin vaahtomuovi HR35.

PET-kierrätysvanu:
Istuin-, selkä- sekä käsinojatyynyt PET-kierrätysvanu+vaahtomuovispagetti täytteiset. Istuintyynyssä ydin vaahtomuovi HR35.

Metalli- tai puujalka


MUKAVUUS ENSIN

Low on suunnittelultaan perinteistä sohvaa syvempi ja matalampi, eli juuri oikea valinta sohvalla löhöilyyn. Mukavuudeltaan se onkin omassa luokassaan.

Low-kulmasohva, harmaa kangas. HT Collection

MODUULI-
KOKONAISUUS

Low on moduulisohvasarja. Sen eri paloista pystyy rakentamaan yksilöllisen sohvaratkaisun tilaan kuin tilaan.

VETOKETJU TAKANA

Vetoketju on sijoitettu takakulmaan. Sijoittelu mahdollistaa huomaamattoman paikan sekä helpottaa päällisen irrotusta.

TARRA HELMASSA

Päällisten poistaminen on helppoa kun verhoilu on tarranauhalla kiinni. Se on sekä kätevä käytössä että kaunis ja huomaamaton paikallaan.

VALKOVERHOILU

Jokaisessa tuotteessamme on irrotettavan päällisen alla vielä valkoverhoilu. Tämä helpottaa irtoverhoilun poisottamista ja takaisin laittamista.


Low-sohvan mittakuva

LOW


Low-kulmasohva, harmaa kangas. HT Collection

SUUNNITTELIJA

Markku Karjalainen

”Ajatonta muotoilua”

Matalajalkaisen Low-moduulisohvan suunnittelun lähtökohtana oli paluu maan tasalle. Siinä yhdistyvät mukavuus ja ajaton muotoilu. Low on HT:n uusin tulokas ja aika näyttää syntyikö samalla uusi klassikko.  


ISKUN VERKKOKAUPPA

Löydät Iskun verkkokaupasta harkitun valikoiman tuotteitamme. Isku-kauppiaat palvelevat sinua, jos haluat tutustua koko laajaan Isku-mallistoomme. Lähimmän Iskun tiedot löydät täältä.

LOW

Sohva - 260 cm

LOW

Rahi