KANKAAT

Oikean verhoilukankaan valinta on tärkeä osa huonekaluhankintaa. Kangas on sohvan näkyvin ja kovimmalle kulutukselle joutuva osa, ja siksi onkin tärkeää miettiä millaista käyttöä sen tulee arjessa kestää. Olemme valinneet mallistoomme parhaat kankaat eri käyttötarpeita silmällä pitäen.  

Koko kangasmallistoomme pääset tutustumaan Isku- ja Deco-myymälöissä. Verkkokauppaamme varten olemme suunnitelleet hieman suppeamman kangasmalliston, jonka kankaista lähetämme näytteitä suoraan kotiin. Näin kangasvaihtoehtoihin ja väreihin tutustuminen onnistuu helposti omalta sohvalta käsin. Katso tarkemmat tiedot ja tilaamisohjeet täältä. Suppeampi listaus, jossa on vain meidän verkkokaupassamme myynnissä olevat kankaat, löytyy täältä.

TEKNISET KANKAAT


NATURAL KANKAAT


TEKNISET KANKAAT

- kestäviä ja helppohoitoisia -

*

Teknisten kankaiden synteettiset kuidut tekevät niistä kulutusta kestäviä ja helppohoitoisia, siksi ne ovatkin oiva valinta lapsi- ja lemmikkiperheisiin. Tuore tahra lähtee yleensä helposti pelkällä kostealla liinalla pyyhkimällä ja vaikeampien tarhojen puhdistukseen voi käyttää mietoa liuosta vedestä ja neutraalista saippuasta. Teknisten kankaiden valonkesto on usein myös luonnonmateriaaleista valmistettuja kankaita parempi.

Tarkemmat teknisten kankaiden pesu- ja hoito-ohjeet löydät täältä, sekä tietoa kankaiden ominaisuuksista täältä.  

*

ALPINE

96% polyesteri - 4% polyakryyli
75 000 martindale
Hienopesu 30 astetta

Alpine on pehmeän eläväpintainen verhoilukangas, jonka vaihtelevalla pinnalla valo elää kauniisti. Bukleet valmistetaan langoista, joissa on pieniä silmuja ja nyppyjä. Ne antavat kankaalle sen tunnusomaisen pehmeän pinnan. Ranskalainen sana “Bouclé” tarkoittaakin silmua. Vaikka käytössä Alpine tuntuukin ihanan pehmeältä ihoa vasten, on se silti muiden teknisten kankaidemme tapaan huoleton käytössä, sillä se kestää kovaakin kulutusta ja sen voi pestä pesukoneessa 30 ohjelmalla.  

Alpine 01: Beige

Alpine 65: Tumman harmaa

Alpine 101: Vaalea

Alpine 149: Vaalean harmaa


CLUB

85% polyester - 15% puuvilla
30 000 martindale
Hienopesu 30 astetta

Club on miellyttävän pehmeä verhoilukangas, jossa on kaunis himmeäkiiltoinen pinta. Pieni nukka tuo kankaan väriin hienovaraista eloisuutta ja kiilto tuo ripauksen ylellisyyttä. Club on ympäristöystävällinen kangasvaihtoehto, jonka valmistuksessa on hyödynnetty kierrätysmateriaaleja ja jonka tuotantoprosessilla on ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Club on valmistettu myös Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti, eikä se sisällä ympäristölle haitallisia PFC-yhdisteitä. Teknisenä kankaana Club on oiva valinta vaikkapa lapsi- ja lemmikkiperheisiin. Club kestää hyvin kovassakin käytössä ja sen voi pestä hienopesussa 30 asteessa.  

Club 08: Taupe

Club 51: Vaaleanharmaa

Club 52: Tummanharmaa

Club 61: Marjapuuro


COCO

71% polyester - 20% polypropeeni - 9% puuvilla
100 000 martindale
Hienopesu 30 astetta

Coco on ylellisen tuntuinen verhoilukangas, jonka hieman nukkamainen pinta antaa sille pehmeän ilmeen sekä miellyttävän tunnun ihoa vasten. Coco on valmistettu osittain kierrätysmateriaaleista ja sen valmistusprosessilla on ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Coco on valmistettu myös Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti, eikä se sisällä ympäristölle haitallisia PFC-yhdisteitä. Coco-kankaassa on julkitiloihin kelpaava hankauksenkesto, eli se on erittäin kestävä verhoiluvaihtoehto. Myös Cocon puhtaanapito on helppoa ja vaivatonta, sillä sen voi pestä hienopesussa 30 asteessa.

Coco 18: Tumma beige

Coco 20: Okra

Coco 38: Metsänvihreä

Coco 51: Vaaleanharmaa

Coco 52: Tummanharmaa


DROM

75% polyesteri – 25% polypropeeni
61 000 martindale
Hienopesu 30 astetta

Drom on kauniskiiltoinen ja kestävä älykangas. Pieni värinvaihtelu tuo kankaan kudosta kauniisti esiin ja antaa sille vivahteikkaan pinnan. Korkean hankauksenkestonsa ansiosta Drom on julkitilaankin soveltuva kangas. Myös puhtaanapito on helppoa ja vaivatonta, sillä Drom-kankaan voi pestä hienopesussa 30 asteessa.

Drom 10: Tumma beige

Drom 45: Navy

Drom 50: Helmi

Drom 51: Grafiitti

Drom 52: Harmaa


LIBRA

50% polypropeeni - 32% polyesteri – 18% puuvilla
66 000 martindale
Hienopesu 30 astetta

Suosituin verhoilukankaamme Libra on tukeva ja tyylikäs kangas, jossa on kaunista pientä kiiltoa. Libra on ympäristöystävällinen valinta, sillä se on valmistettu osittain kierrätetyistä materiaaleista ja sen tuotantoprosessille on myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Libra on valmistettu myös Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti, eikä se sisällä ympäristölle haitallisia PFC-yhdisteitä. Libran puhtaanapito on myös helppoa ja vaivatonta, sillä sen voi pestä hienopesussa 30 asteessa. 

Libra 07: Hopea

Libra 10: Beige

Libra 41: Vaaleansininen

Libra 50: Harmaa

Libra 51: Grafiitti


MOCCA

100 % polyesteri
70 000 martindale
Hienopesu 30 astetta

Mocca on ylellinen ja ajattoman tyylikäs verhoiluvaihtoehto sohvalle tai nojatuolille. Mocca-kangas on pehmoisen ja mukavan tuntuinen ihoa vasten, mutta korkean hankauksenkestonsa ansiosta myös erittäin kestävä käytössä. Huolettomuutta käyttöön tuo Mocan helppohoitoisuus, sillä sen voi pestä 30 asteen hienopesussa.

Mocca 12: Taupe

Mocca 14: Army

Mocca 65: Tummanharmaa

Mocca 94: Kaneli

Mocca 109: Hiekka


NUBUTEK

100 % polyesteri
200 000 martindale
Hienopesu 30 astetta

Nubutek on pehmeä ja kauniin mattapintainen kangas. Siinä on ylellinen nupukkinahkamainen tuntuma mutta teknisenä kankaana siinä on teknisten kankaiden kulutuskestävyys sekä helppohoitoisuus. Nubutek on vettä ja likaa hylkivä, joten tarhat on helppo puhdistaa siitä tuoreeltaan vain kostealla liinalla pyyhkimällä ja se kestää myös 30 asteen hellävaraisen konepesun. Vaikka kangas vaikuttaakin paljon nupukkinahalta, se ei sisällä lainkaan eläinperäisiä materiaale.

Nubuteck 412: Beige

Nubuteck 413: Ruskea

Nubutek 609: Tummanharmaa


RIVET

100% kierrätetty polyesteri
80 000 martindale
Vesipesu 60 astetta

Kirjavapintainen ja kauniin eläväinen Rivet-kangas on ympäristöystävällinen verhoiluvaihtoehto. Se on valmistettu 100% kierrätetystä polyesteristä, joka on saatu käytetyistä muovipulloista. Sen tuotantoprosessille on myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti sekä EU:n Ecolabel. Rivet on valmistettu myös Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti, eikä se sisällä ympäristölle haitallisia PFC-yhdisteitä. Rivet on hyvä valinta niin lapsi- kuin lemmikkiperheisiin, sillä se on kestävä ja helppohoitoinen käytössä sekä kestää konepesun 60 asteessa.

Rivet 1: Harmaa

Rivet 4: Greige

Rivet 8: Violetti

Rivet 14: Kupari

Rivet 49: Tummanhar


ROYAL

100% polyesteri
40 000 martindale
Hienopesu 30 astetta

Samettimainen Royal on kaunis ja ylellinen verhoiluvaihtoehto. Kankaan mattapinta heijastaa valoa luoden sille hillityn, mutta eläväisen pinnan. Käytössä samettinen Royal tuntuu mukavalta ja pehmoiselta ihoa vasten. Teknisenä kankaana Royal on kuitenkin myös kestävä ja helppohoitoinen, sillä sen voi pestä hienopesussa 30 asteessa.

Royal 49: Navy

Royal 67: Grafiitti

Royal 101: Valkoinen

Royal 110: Beige

Royal 133: Lime

Royal 162: Metsänvihreä


SONNET

60% polypropeeni - 27% polyesteri - 13% puuvilla
44 000 martindale
Hienopesu 30 astetta

Sonnet on napakka ja tiivissidoksinen älykangas, jossa on eläväinen pinta ja kaunis silkkimäinen kiilto. Sonnet on valmistettu osittain kierrätetyistä materiaaleista ja sen tuotantoprosessille on myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Sonnet on valmistettu myös Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti, eikä se sisällä ympäristölle haitallisia PFC-yhdisteitä. Sonnet-kangas on myös kestävä ja pestävä, eli siten huoleton ja helppohoitoinen verhoiluvaihtoehto.   

Sonnet 08: Ruskea

Sonnet 51: Helmi

Sonnet 53: Grafiitti

Sonnet 54: Harmaa


STRADA

74% polypropeeni - 26% polyesteri
40 000 martindale
Hienopesu 30 astetta

Strada on napakka verhoilukangas, jossa on loimi ja kudelankojen väriero luo eläväisen pinnan. Se on valmistettu noudattaen ISO 14001 -ympäristösertifikaattia sekä Öko-Tex 100 -standardia, eikä se sisällä ympäristölle haitallisia PFC-yhdisteitä. Konepestävänä ja kestävänä kankaana Strada toimii hyvin niin lapsien kuin koirankin kanssa.

Strada 07: Hopea

Strada 29: Oranssi

Strada 75: Harmaa

Strada 83: Grafiitti


TECNO

100% polypropeeni
35 000 martindale
Hienopesu 30 astetta

Tecno on tyylikkään ja huolitellun näköinen kangas, jossa on tiheä ja tasainen sidos. Kankaassa on hentoa värinvaihtelua, mikä luo sille kauniin eläväisen pinnan. Teknisenä kankaana Tecno on helppohoitoinen ja pesunkestävä verhoiluvaihtoehto, joka kestää hyvin elämässä mukana.

Tecno 1/1: Tummanharmaa

Tecno 1/5: Vaaleanharmaa

Tecno 1/6: Musta

Tecno 1/10: Harmaa


TONIC

60% villa – 40% polypropeeni
56 000 martindale
Villapesu 30 astetta

Tonic on villaa sisältävä tekninen kangas. Sen isohko sidos, kiilto ja värinvaihtelu luovat elävän ja vivahteikkaan pinnan. Tonic on valmistettu osittain kierrätetyistä materiaaleista ja sen tuotantoprosessille on myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Tonic on valmistettu myös Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti, eikä se sisällä ympäristölle haitallisia PFC-yhdisteitä. Vaativampaankin käyttöön soveltuva Tonic läpäisee niin julkitilan hankauksenkeston kuin paloturvallisuuteenkin kohdistuvat vaatimukset. Villa on luonnostaan paloturvallinen materiaali, sillä se syttyy heikosti ja sammuu itsestään. Ominaisuus ei häviä kankaasta pesun tai käytön seurauksena. Tonicista saat tyylikkään, mutta huolettoman ja helppohoitoisen verhoilun, sillä sen voi pestä 30 asteen villapesussa.

Tonic 07: Luonnonvalkoinen

Tonic 12: Ruskea

Tonic 52: Harmaa

Tonic 53: Grafiitti


VELVETY

91% polyesteri - 9% puuvilla
200 000 martindale
Hienopesu 30 astetta

Samettisen pehmeä Velvety on ylellisen ja mukavan tuntuinen verhoiluvaihtoehto. Velvety on yksivärinen, mutta pienen nukkansa ansiosta valo taittuu siinä kauniisti saaden aikaan vivahteikkaan ja hieman kiiltävän pinnan. Kangas on valmistettu osittain kierrätetyistä materiaaleista ja sen tuotantoprosessille on myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Velvety on valmistettu myös Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti, eikä se sisällä ympäristölle haitallisia PFC-yhdisteitä. Velvety kestää kovassakin käytössä, sillä sen hankauksenkesto on yksi kangasmallistomme parhaita. Huolettomuutta käyttöön tuo myös se, että Velvetyn voi pestä 30 asteen hienopesussa.   

Velvety 05: Luonnonvalkoinen

Velvety 08: Greige

Velvety 10: Beige

Velvety 26: Terrakotta

Velvety 32: Metsänvihreä

Velvety 45: Sininen

Velvety 51: Hopea

Velvety 53: Grafiitti


NATURAL KANKAAT

- miellyttäviä ja luonnollisia -

*

Luonnonkuidut ovat nimensä mukaisesti peräisin luonnosta, joko kasveista tai eläimistä. Materiaalina luonnonkuidut ovat hengittäviä ja lämpöisiä, eivätkä ne sähköisty helposti. Mallistomme kankaat ovat korkealaatuisia ja oikealla huolenpidolla niistä saa kestävän ja pitkäikäisen verhoilun. 100% luonnonkuitukankaiden lisäksi mallistostamme löytyy sekoitekankaita, joissa luonnonkuituja ja tekokuituja on sekoitettu keskenään kankaan ominaisuuksien parantamiseksi.

Tarkemmat ohjeet luonnonmateriaaleista valmistettujen kankaiden hoitoon ja pesuun löydät täältä, sekä tietoa kankaiden ominaisuuksista täältä.

*

ADRIA

Semianiliininahka

Adria on tyylikäs ja pehmeän tuntuinen semianiliininahka, joka on kevyesti pintakäsitelty ja läpivärjätty. Pintakäsittely lisää nahan kestävyyttä ja helpottaa sen hoitoa. Läpivärjäyksen ansiosta pienet kolhut ja pintanaarmut eivät myöskään erotu nahasta niin helposti. Käsittely antaa nahalle myös kauniin kiillon ja sen pintakuviointi tuo luonnollisuutta sekä yksilöllisyyttä. Adria on pitkäikäikäinen verhoiluvaihtoehto, sillä hyvällä hoidolla semianiliininahka patinoituu kauniisti käytössä. Nahan suojaamiseen tarkoitettujen tuotteiden käyttö on ehdottomasti kiellettyä, sillä ne voivat pilata sen pinnan.

Adria 10: Musta

Adria 131: Valkoinen

Adria 202: Konjakki


CANVAS

100% puuvilla
30 000 martindale
Hellävarainen käsinpesu

Täyspuuvillainen Canvas on sileä ja mattapintainen kangas, jossa on vintagekäsittely. Canvaksen sidos on tiivistä ja tukevaa, ja se kestää hyvin hikovempaakin käyttöä. Muiden luonnonkuitukankaiden tavoin Canvas on hengittävä ja tuntuu iholla miellyttävältä. Se vaatii kuitenkin hieman tarkempaa huolenpitoa kuin tekniset materiaalit ja suosittelemmekin sille hellävaraista käsinpesua.

Canvas 05: Tumma beige

Canvas 65: Harmaa

Canvas 90: Sininen

Canvas 104: Luonnonvalkoinen

Canvas 143: Vaaleansininen

Canvas 166: Marjapuuro


ECO

75% puuvilla - 20% asetaatti - 5% altre fibre
32 000 martindale
Hienopesu 30 astetta

Eco on tiivissidoksinen ja napakka verhoilukangas, joka kestää hyvin aikaa ja elämää. Eco on mattapintainen kangas, mutta se taittaa kuitenkin kauniisti valoa. Huolettomuutta käyttöön tuo Econ helppohoitoisuus, sillä sen voi pestä 30 asteen hienopesussa. Kangasta pestäessä on muistettava, että liian kuuma vesi, linkous ja kuivausrumpu on ehdottomasti kielletty, sillä etenkin luonnonkankaissa nämä aiheuttavat kankaan kutistumista ja rypistymistä.  

Eco 02: Pellava

Eco 10: Beige

Eco 19: Grafiitti

Eco 27: Oranssi

Eco 118: Hopea

Eco 218: Helmi


LINNEA

52% pellava - 48% puuvilla
35 000 martindale
Hienopesu 30 astetta

Linnea on kokonaan luonnonkuiduista valmistettu jämäkkä ja tukeva kangas, jossa on kaunis eläväinen kuosi. Linnea tuntuu miellyttävän vilpoiselta ihoa vasten, sillä se hengittävyys on tekokuituisia materiaaleja parempi. 100% luonnonmateriaalikankaaksi Linnea on kestävä käytössä ja oikealla hoidolla kangas ikääntyy kauniisti. Linnean voi pestä 30 asteen hienopesussa. Kangasta pestäessä on muistettava, että liian kuuma vesi, linkous ja kuivausrumpu on ehdottomasti kielletty, sillä etenkin luonnonkankaissa nämä aiheuttavat kankaan kutistumista ja rypistymistä. 

Linnea 18: Hopea

Linnea 26: Musta

Linnea 223: Siniharmaa

Linnea 300: Pellava


LINO DELAVE

100% pellava
23 000 martindale
Hienopesu 30 astetta

Lino delave on miellyttävän tuntuinen 100% pellavakangas, joka antaa sohvalle rennon, mutta ylellisen ilmeen. Kankaan pinta on hieman vivahteikas ja kudos tulee siinä kauniisti näkyviin. Kankaassa on myös pellavalle ominaista kaunista kiiltoa. Pellava on hengittävä materiaali, joten se tuntuu iholla mukavan viileältä eikä se sähköisty. Lino delaven voi pestä 30 asteen hienopesussa. Pesussa on tärkeää muistaa, että liian kuuma vesi, linkous ja kuivausrumpu on ehdottomasti kielletty, sillä etenkin luonnonkankaissa nämä aiheuttavat kankaan kutistumista ja rypistymistä. 

Lino Delave 111: Helmi

Lino Delave 136: Grafiitti

Lino Delave 210: Tumma pellava