Club-tuoli, valkoinen kangas . HT Collection

CLUB

Club-nojatuoli edustaa pelkistettyä skandinaavista muotoilua, joka sopii hyvin moderniin sisustukseen. Muotoilultaan nojatuoli jatkaa mallistomme pelkistetyn ajatonta linjaa ja se toimiikin hyvin muiden mallistomme tuotteiden kanssa. Korkean selkänojansa ansiosta Club-nojatuoli tukee istujan niskaa ja selkää, ja onkin siksi oivallinen ryhdikkäämpään istumiseen. Club-nojatuolin saa pyörivänä tai pyörivänä ja keinuvana.  

Laadukas puurunko ja kokonaan irrotettava verhoilu tekevät Club-nojatuolista pitkäikäisen kumppanin. Irrotettavat päälliset helpottavat myös puhtaanapitoa sekä mahdollistavat ulkoasun päivittämisen sisustuksen muuttuessa.

Club-nojatuoliin kuuluu myös istuinmukavuutta täydentävä rahi.

JÄLLEENMYYJÄ: ISKU

Runko: massiivipuu ja koivuvaneri. 10v runkotakuu.

Laadukas no-sag jousitus

Kokonaan irrotettava verhoilu, sekä rungosta että tyynyistä.

Höyhensekoite:
Istuin-, selkä- sekä käsinojatyynyt höyhen+vaahtomuovispagetti. Istuintyynyssä ydin vaahtomuovi HR35.

PET-kierrätysvanu:
Istuin-, selkä- sekä käsinojatyynyt PET-kierrätysvanu+vaahtomuovispagetti täytteiset. Istuintyyny vaahtomuovi HR35 + pintavanu.

Pyörivä laippajalka


NOJATUOLI
RAHILLA

Club nojatuoliin kuuluu myös istuinmukavuutta täydentävä rahi.

Club-tuolin rahi, valkoinen kangas . HT Collection

VETOKETJU TAKANA

Vetoketju on sijoitettu taakse. Sijoittelu mahdollistaa huomaamattoman paikan sekä helpottaa päällisen irrotusta.

TARRA HELMASSA

Päällisten poistaminen on helppoa kun verhoilu on tarranauhalla kiinni. Se on sekä kätevä käytössä että kaunis ja huomaamaton paikallaan.

VALKOVERHOILU

Jokaisessa tuotteessamme on irrotettavan päällisen alla vielä valkoverhoilu. Tämä helpottaa irtoverhoilun poisottamista ja takaisin laittamista.


Club-tuolin mittakuva

CLUB


Club-tuoli, valkoinen kangas. HT Collection
Club-tuoli, valkoinen kangas. HT Collection
Markku Karjalainen

SUUNNITTELIJA

Markku Karjalainen

”Pyörivä ja keinuva”

Club-nojatuoli syntyi ideasta luoda pyörivä ja keinuva nojatuoli, joka toimii sekä yksinään, että osana muuta sohvamallistoa. Nojatuolin korkea muoto perustuu siihen, että se tukee myös istujan niskaa ja antaa näin tukea koko selän matkalta. 


ISKUN VERKKOKAUPPA

Löydät Iskun verkkokaupasta harkitun valikoiman meidän tuotteitamme. Isku-kauppiaat taas palvelevat jos haluat tutustua koko laajaan Isku-mallistoomme. Lähimmän Iskun tiedot löydät täältä.

CLUB

Nojatuoli