Balans-nojatuoli ja rahi, valkoinen kangas. HT Collection

BALANS

Balans-tuolissa yhdistyvät säkkituolin rentous ja mukavuus, tyylikäs divaanimainen muotoilu sekä keinutuolin rauhoittava liike. Balans onkin oivallinen paikka rauhoittavan lukuhetken viettämiseen tai television katsomiseen.  

Kestävät rakenteet ja laadukkaat materiaalit tekevät Balans-tuolista pitkäikäisen hankinnan. Kuten kaikissa tuotteissamme, myös Balans-tuolissa on irrotettava verhoilu. Tämä helpottaa puhtaanapitoa ja mahdollistaa tuolin ilmeen päivittämisen sisustuksen muuttuessa.  

Puurunko. 10v runkotakuu

Istuimessa kumivyöt

Kokonaan irrotettava verhoilu

PVC jalat


NOJATUOLI
RAHILLA

Balans-nojatuoliin kuuluu myös samaa muotokieltä toistava rahi, joka täydentää kokonaisuuden niin ulkonäöllisesti kuin istuinmukavuuden osalta.

Balans-nojatuoli ja rahi, valkoinen kangas. HT Collection

VETOKETJU TAKANA

Vetoketju on sijoitettu takakulmaan. Sijoittelu mahdollistaa huomaamattoman paikan sekä helpottaa päällisen irrotusta.

Balans-nojatuoli takaa, valkoinen kangas. HT Collection

TARRA HELMASSA

Päällisten poistaminen on helppoa kun verhoilu on tarranauhalla kiinni. Se on sekä kätevä käytössä että kaunis ja huomaamaton paikallaan.

VALKOVERHOILU

Jokaisessa tuotteessamme on irrotettavan päällisen alla vielä valkoverhoilu. Tämä helpottaa irtoverhoilun poisottamista ja takaisin laittamista.


Balans-tuolin mitat

BALANS


Balans-nojatuoli ja rahi, keltainen kangas. HT Collection
Balans-nojatuoli, valkoinen kangas. HT Collection
Balans-nojatuoli ja rahi, valkoinen kangas. HT Collection

SUUNNITTELIJA

Markku Karjalainen

”Rentoudu kunnolla"

Balans on suunniteltu mukavaan oleiluun. Siinä yhdistyvät säkkituolimainen rentous, divaanimainen muotoilu ja keinun ominaisuudet. 


OSTA SUORAAN VERKKOKAUPASTAMME

Olemme kasanneet verkkokauppaamme kattavan valikoiman suosituimpia Deco-malliston tuotteita.

Verhoillun tuotteen valinnassa oikealla kangasvalinnalla on tärkeä rooli. Lähetämme näytepaloja postitse, jolloin pääset tutustumaan niihin rauhassa siinä ympäristössä ja valaistuksessa mihin verhoiltu tuotekin on tulossa. Näet verkkokauppamme kangasmalliston sekä pääset tilaamaan näytepaloja täältä.

Sold out

Sold out