Air+120 -sohva, vaalea kangas . HT Collection

AIR+120

Kevyt ja ilmava Air-sarja on mallistomme siroimpia kokonaisuuksia. Sarjan viehätys perustuu sen kapeisiin ja kevyisiin käsinojiin ja runkoon sekä siroihin jalkoihin, jotka luovat ilmavan ja painottoman vaikutelman. Air+120 on Air-sohvaa syvempi ja oiva valinta löhöilyyn sekä rentoon oleiluun.

Ajattoman ulkonäkönsä ansiosta Air-sarjamme toimii hyvin erityylisissä sisustuksissa. Sen pitkäikäisyyden takaavat kestävät rakenteet ja laadukkaat materiaalit. Kuten kaikissa tuotteissamme, myös Air-sohvassa on kokonaan irrotettava verhoilu. Irrotettavat ja pestävät päälliset helpottavat puhtaanapitoa ja tekevät ilmeen päivittämisestä helppoa.

Korkean maavaran ansiosta Air-sohvan alta pystyy imuroimaan helposti.

Air-mallisto koostuu useista eri levyisistä ja syvyisistä moduuleista, joita yhdistelemällä voit rakentaa juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Myös eri syvyisiä moduuleja voi yhdistellä keskenään. Air-sohviin löydät myös eri levyisiä jalkaraheja, joiden avulla saat rakennettua mukavan divaanimaisen kokonaisuuden.  

JÄLLEENMYYJÄ: ISKU

Rungon syvyys 120 cm

Runko: massiivipuu ja koivuvaneri. 10v runkotakuu.

Laadukas no-sag jousitus

Kokonaan irrotettava verhoilu, sekä rungosta että tyynyistä.

Höyhensekoite:
Istuin-, selkä- sekä käsinojatyynyt höyhen+vaahtomuovispagetti täytteiset. Istuintyynyssä ydin vaahtomuovi HR35.

PET-kierrätysvanu:
Istuin-, selkä- sekä käsinojatyynyt PET-kierrätysvanu+vaahtomuovispagetti täytteiset. Istuintyynyssä ydin vaahtomuovi HR35.

Metalli- tai puujalka


MODUULI-
KOKONAISUUS

Air+120 on moduulisohvasarja joten sen eri paloista pystyy rakentamaan sohvakokonaisuuden erilaisiin tiloihin.

Air-kulmasohva rahilla ja sohvapöydällä. HT Collection

KAUNIIT TERE-YKSITYISKOHDAT

Kauniit käsin ommellut tereet antavat sohvalle kauniin loppusilauksen.

VETOKETJU TAKANA

Vetoketju on sijoitettu takakulmaan. Sijoittelu mahdollistaa huomaamattoman paikan sekä helpottaa päällisen irrotusta.

TARRA HELMASSA

Päällisten poistaminen on helppoa kun verhoilu on tarranauhalla kiinni. Se on sekä kätevä käytössä että kaunis ja huomaamaton paikallaan.

VALKOVERHOILU

Jokaisessa tuotteessamme on irrotettavan päällisen alla vielä valkoverhoilu. Tämä helpottaa irtoverhoilun poisottamista ja takaisin laittamista.Air+120 -sohva, vaalea kangas . HT Collection
Air+120 -sohva rahilla, vaalea kangas . HT Collection
Markku Karjalainen

SUUNNITTELIJA

Markku Karjalainen

”Ilmavaa mukavuutta”

Air-sohvan suunnittelun tavoitteena oli markkinoiden ”kevyin” sohva. Tämän saavuttaminen vaati täysin uudenlaisen runkorakenteen suunnittelun, sillä kestävyydestä emme tingi, ja istuinmukavuus haluttiin toteuttaa rennolla ja mukavalla HT tyylillä.

Air-sarjaa luodessa moduuliajattelu vietiin myös uudelle tasolle lisäämällä mukaan uudet runkosyvyyden: Air, Air+100 ja Air+120. Näillä moduuleilla rakennat juuri sinun tilaasi ja tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.